Spoštovani učenci in starši.

Poletne počitnice se počasi zaključujejo in pred nami so že dnevi polni izzivov. Verjamemo, da ste preživeli lepe, mirne in sproščene počitnice.

Obveščamo vas, da bo prvi šolski dan v četrtek 1. 9. 2022.

 

ŠOLSKI AVTOBUS – PRVI ŠOLSKI DAN – 1. 9. 2022:

V šolo:

– 6.50 za učence od 6. do 9. razreda in Vodole,

– 7.35 za učence od 2. do 5. razreda.

Iz šole:

– 11.00 za učence od 6. do 9. razreda,

– 11.45 za učence od 2. do 5. razreda in Vodole.

 

Učenci od 6. do 9. razreda se ob 7.30 zberejo v šolski telovadnici, kjer jih bodo pričakali razredniki in jih peljali v matične učilnice.

Učenci od 2. do 5. razreda se ob 8.20 zberejo v šolski telovadnici, kjer jih bodo pričakali razredniki in jih peljali v matične učilnice.

Učenci od 2. do 5. razreda prinesejo v šolo copate in vse šolske potrebščine (zvezke, DZ, beležko, peresnico …). Učenci od 6. do 9. razreda prinesejo v šolski torbi šolske copate, beležko in peresnico. Torbo potrebujejo za učbenike, ki jih bodo prejeli v šoli.

Hkrati vam sporočamo, da bodo učenci v šoli prejeli še prijavnico za OPB in JUV, ki ju morajo že takoj NASLEDNJI DAN (2. 9. 2022) oddati razredniku. Prav tako naj učenci s seboj prinesejo kontaktne podatke staršev skupaj z morebitnimi spremembami pri osebnih podatkih, učenci vozači pa naj imajo zapisane še vstopne in izstopne postaje.

V četrtek, 1. 9. 2022, jutranje varstvo in oddelek podaljšanega bivanja še ne bosta organizirana. Prav tako ta dan v šoli NI KOSILA. Organizirana bo šolska malica.

Učenci od 6. do 9. razreda končajo ob 10.45, učenci od 2. do 5. razreda pa ob 11.30.

Od petka, 2. 9. 2022, bomo izvajali jutranje varstvo, podaljšano bivanje, obvezne in neobvezne izbirne predmete ter redni pouk v celotnem obsegu. Z izvajanjem vseh drugih dejavnosti bomo pričeli v ponedeljek 5. 9. 2022.

Prosimo, še naprej spremljajte spletno stran šole zaradi morebitne spremembe voznega reda šolskega avtobusa. Tekom tedna pa bomo objavili še vozni red avtobusa za šolsko leto 2022/2023.

Starši lahko svoje otroke spremljate do šolskih vrat, v šolo pa ne vstopate. Otrokom omogočimo, da postanejo čim bolj samostojni in odgovorni.

V šoli bomo še naprej upoštevali osnovna zdravstvena priporočila:

  • v šolo pridemo zdravi,
  • redno si umivamo roke,
  • skrbimo za higieno kihanja in kašlja,
  • ne dotikamo se obraza z umazanimi rokami.

 

Z veseljem vas pričakujemo!

Kolektiv OŠ Malečnik

Skupno 883 obiskov, današnjih obiskov 1
Dostopnost