Spoštovani starši in skrbniki.

Tudi letošnje šolsko leto začenjamo z zanosom, s pričakovanji, polni upanja in načrtov. Začetek je priložnost, da se pogumno odpravimo po poti, ki nas bo pripeljala do zastavljenega cilja.

Letošnje šolsko leto  bo šolo obiskovalo 208 učencev. Prvič je šolski prag  prestopilo 19 prvošolk in prvošolcev. Na šoli imamo 11 oddelkov.

Na področju sodelovanja s starši dajemo prednost neposrednemu stiku in pogovoru v živo. Trenutno veljavna zakonodaja nam ob izpolnjevanju PCT pogojev omogoča izvedbo prvega roditeljskega sestanka v šolskem letu 2021/22 v šolskih prostorih.

Sestanki bodo potekali izključno po oddelkih, skupnega srečanja in nagovora ravnateljice tokrat ne bo.

Spoštovani starši, spremljajte napredek svojih otrok, vzpodbujajte jih in se z njimi veselite slehernega uspeha, ne prevzemajte pa namesto njih odgovornosti in skrbi za šolsko delo. Zahtevajte od svojih otrok najboljše, kar zmorejo. Zahtevajte, da so v odnosu do vas, sošolcev, zaposlenih na šoli in ostalih ljudi spoštljivi. Pomagajte jim s svojim zgledom, oporo in  dobrim sodelovanjem z nami uresničiti vse cilje. Ne zahtevajte od njih nekaj, česar sami ne počnete. Medsebojno spoštovanje in  zaupanje se gradi na soodvisnosti, doslednosti, skrbnosti, spodbujanju in pomoči.

Pred nami je že tretje “korona” leto, ko nas bo še vedno spremljal virus in bomo živeli v skladu s Covid ukrepi. Tega smo že navajeni, zato sem prepričana, da bomo s pozitivno energijo in dobrim sodelovanjem zakorakali novim izzivom naproti. Vsi se moramo truditi, da ohranimo pouk v šoli in da otrokom omogočimo druženje z vrstniki.

Vsem skupaj želim zdravo, uspešno, varno in ustvarjalno šolsko leto.

 

Mateja Veltrusky, ravnateljica

 

Skupno 128 obiskov, današnjih obiskov 1
Dostopnost