Letošnje šolsko leto je bilo za vse zelo nepredvidljivo. Koronavirus je naša življenja čez noč postavil na glavo. Šolski vrvež je utihnil, ko smo 16. marca začeli s poukom na daljavo. Šola je začela pogrešati smeh in direndaj učenk in učencev. Hitro smo se navadili na nov način dela,  vendar nam je na čase računalnik, ki je nadomestil naše vsakdanje druženje, šel že pošteno na živce. Uspešno smo premagali vse izzive, ki smo jih srečali na novi poti poučevanja. 18. maja smo se začeli počasi vračati v šolo. Sprva nas je bilo strah vseh ukrepov in vseh »ne smeš«, vendar smo se sčasoma privadili tudi na to. In sedaj smo prišli do konca šolskega leta.

Tudi naše šolsko glasilo je letos drugačno. Del predstavlja šolski utrip, ki smo ga skupaj ustvarjali na začetku šolskega leta. Drugi del pa prikazuje naše delo, ki ga je zaznamoval koronačas. Čas, v katerem smo spoznali, kako delavni in ustvarjalni so naši učenci in učenke.

Želim vam veliko užitkov ob branju naših prispevkov in opazovanju fotografij. Šolarji, ustvarite si iskrive in doživetij polne počitnice!

Zapisala Špela Sedič

Skupno 238 obiskov, današnjih obiskov 1
Dostopnost